راه های جلوگیری از پرز دادن حوله
بدون شک حوله یکی از مهم ترین کالا هایی است که هر روز با آن سر و کار داریم و نگهداری صحیح از آن میتواند به ما کمک کند که علاوه بر حفظ بافت حوله، تجربه لذت بخشی در استفاده از حوله داشته باشیم.
در این بلاگ سعی کردیم درباره علت های پرز دادن حوله و همچنین راه حل های ساده برای از بین بردن این پرز ها را با شما در میان بگذاریم.
شستشوی غیر اصولی حوله
فروشگاه اینترنتی حوله دنیز به طور جداگانه در بلاگ آموزش شستشوی حوله در مورد نحوه شستشو حوله توضیحاتی را خدمت شما عزیزان ارائه کرده است.
با این حال این نکات را باید در نظر بگیرید که شستشوی پرفشار در ماشین لباسشویی با مواد شوینده بیش از حد و همچنین دمای آب بالا میتواند آسیب جدی به بافت حوله بزند و سبب ایجاد پرز بشود.
همچنین این نکته را در نظر بگیرید که خشک کن های لباسشویی در صورت استفاده در طولانی مدت میتواند سبب ایجاد پرز در حوله بشود بنابر این بگذارید بخشی از پروسه خشک شدن حوله در فضای باز و رخت آویز به آرامی سپری بشود.
پس این مورد را در نظر بگیرید که در هنگام شستشوی حوله با ماشین لباسشویی، برنامه شستشوی ماشین خود را روی گزینه شستشوی ساده و با حداکثر یک دور استفاده از خشک کن قرار دهید.
خشک کردن حوله در رخت آویز، بیش از زمان مورد نیاز
یکی از مهم ترین عوامل ایجاد پرز در حوله، قرار دادن حوله استفاده شده و نم دار در مقابل نور مستقیم خورشید و بر روی رخت آویز برای مدت زمان طولانی می باشد، برای جلوگیری از این اتفاق باید توجه داشته باشید که وقتی حوله شما خشک شد از روی رخت آویز و مقابل نور خورشید جمع کنید تا بافت حوله بیشتر از حد نیاز در مقابل نور آفتاب قرار نگیرد.
توجه داشته باشید بعد از خشک شدن حوله، محل نگهداری حوله نیز بدون رطوبت و عاری از نم باشد، چرا که رطوبت و نم نیز باعث ایجاد بوی نامطبوع و البته پوسیده شدن بافت حوله شما خواهد شد.
استفاده طولانی مدت از یک حوله
بر خلاف تصور عموم حوله هم مثل سایر وسایل روزمره تاریخ انقضا دارد. استفاده مکرر از یک حوله در دراز مدت باعث تغییر در بافت و شکل ظاهری حوله و در نهایت ایجاد پرز میشود.
شما عزیزان این نکته را باید در نظر بگیرید که یک حوله در صورت استفاده و نگهداری در شرایط ایده آل بازه سه تا چهار سال میتواند بازدهی داشته باشد، بعد از این مدت شاهد تغییر در شکل و بافت حوله خواهیم بود که نشان می دهد وقت خرید حوله رسیده است، برای اینکه این بازه کمی طولانی تر بشود بهتر است هر فرد تعداد دو یا سه حوله داشته باشد.
حالا که با مطالعه موارد بالا آگاهی نسبی از عوامل به وجود آورنده پرز و راه های رفع پرز در حوله بدست آوردیم وقت آن رسیده که به چند مورد از راه های عمومی ساده و در عین حال کاربردی برای رفع پرز حوله بپردازیم.
استفاده از سرکه
اگر در صورت استفاده و نگهداری صحیح از حوله باز هم شاهد پرز در حوله بودید، استفاده از نصف پیمانه سرکه سفید در مراحل شست شو میتواند به شما کمک کند که از پرز دادن حوله جلوگیری کنید.
فقط این نکته را در نظر بگیرید که در استفاده از سرکه زیاده روی نکنید چون که استفاده بیش از حد سرکه و عدم آبکشی صحیح به خودی خود میتواند باعث شود بوی سرکه در تار و پود حوله بماند.
شستشوی حوله نو با دست
حوله ای که تازه خریداری کرده اید را حتما در تشت آب ولرم دو تا سه ساعت قرار دهید و به آرامی آبکشی کنید و آویزان نمائید تا کاملا خشک شود، با این کار علاوه بر این که باکتری های احتمالی از بین میرود باعث از بین رفتن پرز احتمالی نیز خواهد شد.
استفاده از غلتک پرزگیر
استفاده از غلتک پرزگیر به آرامی و نهایتا دو تا سه مرتبه میتواند پرز موجود روی حوله را جمع کند، فقط توجه کنید که بافت حوله آسیب پذیر تر از سایر پارچه هاست و به آرامی و نهایتا دو تا سه مرتبه این کار را انجام دهید.